Bygga Attefallshus, Bolundare & Gäststuga i Danderyd, Stockholm

Drömmer du om extra boyta för vänner eller familjemedlemmar? Då bör du överväga att bygga ett attefallshus, en bolundare eller en annan typ av gäststuga. Vi har byggt vackra och praktiska komplementbostäder åt många kunder i Danderyd och närliggande områden. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din byggnation!

Nyckelfärdigt attefallshus

För dig som vill ha en prisvärd, enkel och tidseffektiv lösning.

Attefallshus av lösvirke

Vi bygger arkitektritade attefallshus enligt dina önskemål och specifikationer.

Gäststugor & fritidshus

Vi bygger olika sorters komplementbostäder för gäster och uthyrning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Attefallshusbyggnation runt Danderyd

Hör av dig till oss och berätta om dina önskemål så återkommer vi inom kort med en gratis offert för attefallshuset. Välkommen!

Små hus med många funktioner

Att bygga ett attefallshus eller en bolundare är ett sätt att tid- och kostnadseffektivt skapa mer boyta. Du får bygga utan bygglov om byggnationen är 25 eller 30 kvm och följer övriga regler som gäller för den här typen av hus. Du kan bygga attefallshus med loft, källare eller förråd. Huset kan användas som fritidshuskomplementbostad för en äldre släkting eller utflugna barn, uthyrning eller varför inte permanentbostad år tonåringar? Du bestämmer själv vad du vill använda ditt attefallshus till.

Skräddarsydda attefallshus i Danderyd

Vi erbjuder attefallshus och bolundare i nyckelfärdig konstruktion såväl som arkitektritade lösningar. Vill du bygga altan eller terass till ditt attefallshus? Inga problem! Berätta för oss så tar vi fram en helhetslösning. Vi kan även göra gästhuset vinterbonat med bra isolering. Vi utför bygguppdrag i Danderyd, Enebyberg, Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Djursholm, Stocksund, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Täby och Sollentuna.

Bygg attefallshus utan bygglov

Visste du att du kan uppföra attefallshus och bolundare utan bygglov? Det är dock viktigt att byggnationen följer det rådande regelverket. Hör av dig till oss så får du hjälp att navigera regelverket. Vi erbjuder dessutom alltid en kostnadsfri offert. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 72
E-mail: offert@danderyd-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

När du anlitar oss som renoveringsföretag kan du räkna med bra priser. Vi vet att priset är en avgörande faktor för många av våra kunder och därför erbjuder vi alltid konkurrenskraftiga priser för kvalitetsarbete. Privatpersoner kan reducera kostnaden för renoveringen eller nybyggnationen genom att ansöka om ROT-avdraget. Det ger ett skatteavdrag på 30 % på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person. Vi hjälper dig gärna med ansökningen. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss för renovering eller nybyggnation i Danderyd med omnejd.

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi i egenskap av huvudentreprenör sköter alla delar av byggprocessen, inklusive kommunikationen med de andra inblandade aktörerna. Vi har ett stort nätverk med duktiga hantverkare, bland annat elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, sotare, målare, grävmaskinister, snickare, plåtslagare, putsare och murare. Vi tar hand om styrning mellan alla yrkesgrupper, från start till mål vilket underlättar processen för dig som kund.

Undrar du hur mycket det kostar att anlita Danderyds skickligaste byggfirma? Kontakta oss för en gratis offert! Vi kan även boka in ett kostnadsfritt hembesök eller ett personligt möte där vi kan diskutera dina önskemål i detalj. Välkommen till oss!

Vi är en seriös husbyggare och totalentreprenör med bas i Danderyd. Vi anlitas flitigt av privatpersoner såväl som företag, fastighetsägare och stiftelser för bygg- och renoveringsarbeten norr om Stockholm. Vårt verksamhetsområde inkluderar bland annat Danderyd, Enebyberg, Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Djursholm, Stocksund, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Täby och Sollentuna.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 72
E-mail: offert@danderyd-byggare.se

Vill du bli kontaktad?