Montera & Hyra Ställning i Danderyd, Stockholm

 Vi har duktiga och trevliga montörer som ser till att din byggställning snabbt är klar i Danderyd. Hos oss får du hjälp med både montering och uthyrning av byggställning under en tidsperiod som du själv bestämmer.

Uthyrning av Ställning

Ska du bygga ställning inför en renovering av ditt tak eller fönsterbyte på din fastighet?

Montering av Byggställning

Att bygga ihop en hel byggställning på egen hand är ingen enkel uppgift och därför råder vi dig att ta kontakt med oss istället.

Ställningsbyggare

Vi sköter hela byggprocessen.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Bygga & Hyra Byggställning i Danderyd, Stockholm

Vår firma arbetar i Enebyberg, Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Djursholm, Stocksund, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Täby och Sollentuna.

Hitta din byggställning hos oss

Vi har ett stort utbud av byggställningar för alla behov. Oavsett om du vet vilken byggställning du vill ha, eller behöver fundera lite till, har vi något som passar dig. Genom åren har vi hjälpt både fastighetsägare, företagare och privatpersoner att montera byggställningar på sina fastigheter. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Vi erbjuder:

  • Byggnadsställning
  • Rullställning
  • Fasadställning
  • Modulställning
  • Ramställning
  • Systemställning

Totalentreprenad för din bekvämlighet

Visste du att du kan anlita oss för totalentreprenad i egen regi? Vi har ett mycket stort kontaktnät av duktiga hantverkare inom alla yrkesgrupper, som hjälper dig med hela ditt byggprojekt. Det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss och med vår långa kunskap blir arbetet lekande lätt. Beställ en gratis offert på ditt arbete idag och få ett fast pris direkt! När du känner dig redo är det bara att du hör av dig, så bokar vi in en dag som passar!

Rådgivning av duktiga hantverkare

Det är inte ovanligt att behöva vägledning innan det är dags att hyra byggnadsställning. Våra duktiga och seriösa montörer ser till att du får den service som du förtjänar – hela vägen från början till slut. Tillsammans hittar vi en bra lösning och en lämplig byggställning som passar dina behov. Vill du ha hjälp med montering ser vi till att en montör följer med ut vid leverans och reser byggställningen där du önskar.

Boka byggställning i Danderyd

Vi finns tillgängliga för uppdrag i Danderyd, Enebyberg, Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Djursholm, Stocksund, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Täby och Sollentuna. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 72
E-mail: offert@danderyd-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

När du anlitar oss som renoveringsföretag kan du räkna med bra priser. Vi vet att priset är en avgörande faktor för många av våra kunder och därför erbjuder vi alltid konkurrenskraftiga priser för kvalitetsarbete. Privatpersoner kan reducera kostnaden för renoveringen eller nybyggnationen genom att ansöka om ROT-avdraget. Det ger ett skatteavdrag på 30 % på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person. Vi hjälper dig gärna med ansökningen. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss för renovering eller nybyggnation i Danderyd med omnejd.

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi i egenskap av huvudentreprenör sköter alla delar av byggprocessen, inklusive kommunikationen med de andra inblandade aktörerna. Vi har ett stort nätverk med duktiga hantverkare, bland annat elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, sotare, målare, grävmaskinister, snickare, plåtslagare, putsare och murare. Vi tar hand om styrning mellan alla yrkesgrupper, från start till mål vilket underlättar processen för dig som kund.

Undrar du hur mycket det kostar att anlita Danderyds skickligaste byggfirma? Kontakta oss för en gratis offert! Vi kan även boka in ett kostnadsfritt hembesök eller ett personligt möte där vi kan diskutera dina önskemål i detalj. Välkommen till oss!

Vi är en seriös husbyggare och totalentreprenör med bas i Danderyd. Vi anlitas flitigt av privatpersoner såväl som företag, fastighetsägare och stiftelser för bygg- och renoveringsarbeten norr om Stockholm. Vårt verksamhetsområde inkluderar bland annat Danderyd, Enebyberg, Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Djursholm, Stocksund, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Täby och Sollentuna.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 72
E-mail: offert@danderyd-byggare.se

Vill du bli kontaktad?