Fönsterrenovering i Danderyd, Stockholm

Letar du efter en lojal och skickligt firma som utför fönsterbyten i Danderyd med omnejd? Då har du kommit rätt! Vi har hjälpt många nöjda kunder att byta, installera och måla om fönster. Välkommen!

Fönsterrenovering

Vi tar måtten och installera nya fönster och karmar.

Fönstermålning

Vi renoverar och målar om dina fönster.

Fönsterbyte

Vi byter fönster och dörrar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Byta & renovera fönster i Danderyd?

Vi är baserade i Danderyd och vårt verksamhetsområde inkluderar även Enebyberg, Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Djursholm, Stocksund, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Täby och Sollentuna.

Dina lokala fönsterfirma i Danderyd

Vi är ett kundnära byggföretag som utför fönsterinstallationer, byten och renoveringar i Danderyd och närliggande områden, exempelvis Djursholm, Täby och Sollentuna. Vi har många års erfarenhet av att byta fönster, altandörrar och balkongdörrar. Vi arbetar med många olika sorters fönster och glas för att kunna uppfylla alla våra kunders önskemål. Våra duktiga och certifierade fönstermontörer kan bland annat hjälpa dig att montera härdat glas, laminerat glas, råglas, 2 luft fönster och 3 luft fönster.

Våra fönstertjänster

Vi hjälper dig med allt som har med fönster och dörrar att göra. Du kan bland annat anlita oss för följande tjänster:

 • Fönsterbyte
 • Fönsterrenovering
 • Fönstermålning
 • 2-glas fönster
 • 3-glas fönster
 • Fönsterbåge
 • Bröstning dörrar
 • Fönster med allmogeprofil
 • Altandörr & Altanfönster
 • Bottenhängda fönster
 • Aluminiumfönster
 • Badrumsfönster

När är det dags att byta fönster

Det finns många anledningar till att byta fönster. Du kan bland annat få ett behagligare inomhusklimat och minska energikostnaderna med nya fönster. Det är viktigt att inte ignorera varningstecken som dyker upp. Mögel- och fuktskador är ofta tidiga tecken på att det är dags att renovera fönsterna. Om du känner att det drar kallt hemma eller om det bildas imma på fönsterna eller fönsterkarmen är det också indikationer på att du bör låta oss se över dina fönster.

Få en fri offert för fönsterbyte i Danderyd

Hör av dig till oss om du vill veta hur mycket det kostar att renovera och byta dina fönster. Vi skickar alltid ett kostnadsfritt prisförslag för våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att täta dina fönster!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 72
E-mail: offert@danderyd-byggare.se

Vanliga frågor inom bygg & renovering

Här besvarar vi de allra vanligaste frågorna som brukar uppkomma

När du anlitar oss som renoveringsföretag kan du räkna med bra priser. Vi vet att priset är en avgörande faktor för många av våra kunder och därför erbjuder vi alltid konkurrenskraftiga priser för kvalitetsarbete. Privatpersoner kan reducera kostnaden för renoveringen eller nybyggnationen genom att ansöka om ROT-avdraget. Det ger ett skatteavdrag på 30 % på arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år och person. Vi hjälper dig gärna med ansökningen. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan använda ROT-avdraget när du anlitar oss för renovering eller nybyggnation i Danderyd med omnejd.

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi i egenskap av huvudentreprenör sköter alla delar av byggprocessen, inklusive kommunikationen med de andra inblandade aktörerna. Vi har ett stort nätverk med duktiga hantverkare, bland annat elektriker, plattsättare, tätskiktsmontörer, sotare, målare, grävmaskinister, snickare, plåtslagare, putsare och murare. Vi tar hand om styrning mellan alla yrkesgrupper, från start till mål vilket underlättar processen för dig som kund.

Undrar du hur mycket det kostar att anlita Danderyds skickligaste byggfirma? Kontakta oss för en gratis offert! Vi kan även boka in ett kostnadsfritt hembesök eller ett personligt möte där vi kan diskutera dina önskemål i detalj. Välkommen till oss!

Vi är en seriös husbyggare och totalentreprenör med bas i Danderyd. Vi anlitas flitigt av privatpersoner såväl som företag, fastighetsägare och stiftelser för bygg- och renoveringsarbeten norr om Stockholm. Vårt verksamhetsområde inkluderar bland annat Danderyd, Enebyberg, Inverness, Sjöberg, Nora, Klingsta, Mörby, Långängen, Kärrdal, Djursholm, Stocksund, Svalnäs, Ösby, Ekeby, Lahäll, Täby och Sollentuna.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 72
E-mail: offert@danderyd-byggare.se

Vill du bli kontaktad?